| __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
__eMo-jUq__zUzU__ (*_*) eN DaTlU EmO FaNu aDmİn (*_*)
Mesaj Sayısı : 254 Yaş : 29 Nerden : sAnaNe qElCeN mÜ?? İş/Hobiler : ||...qİtAr ÇaLmAq mÖzİq DiNlEmEq...|| Lakap : (*_*) ZuZu (*_*) rep** : 1000 RuH HaLiM : Uyarı sayısı : sen nesin? : Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ C.tesi Tem. 26, 2008 9:06 pm | |
| admin oldum diye sevinme, banlandım diye yerinme...
gün olur devran döner, o değnek bize de geçer...
post'larımı beğenmediler, sen banlısın dediler...
banlı dediler vermediler...
ne admin anladı beni ne de sen, oysa ne çok sevmiştim ikinizi, bilsen..
admin olmuşsun ,ama adam olamamışsın...
üyeydim mod oldum, admine sövdüm kovuldum...
bu post'lar alın teri, silenler miras7...
moddan büyük admin var adminliğin şanı var fazla gerinme admin senden büyük Allah var..
admin'in oğlu olmuş, tutmuş....
bence bu adminlerin meşruiyeti tartışmalı... seçim yapılsa kesin ben admin olurdum...
adminin böylesine, yazıııklaaar ooolsuuun...
banlıysam günahım ne?
ben bunu gerçek hayatta gördüm, hiç de karizma falan değil... düşmez kalkmaz bir Allah...
o şimdi banlı NOT:aLINTIDIR
| |
|
| |
..eeyore xD Ҳҳ qOthiC StyLe / eN DadLu emO-jUq /ҳҲ
Mesaj Sayısı : 179 Yaş : 112 rep** : 100 RuH HaLiM : Uyarı sayısı : Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: Geri: __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ Çarş. Tem. 30, 2008 10:24 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 254 Yaş : 29 Nerden : sAnaNe qElCeN mÜ?? İş/Hobiler : ||...qİtAr ÇaLmAq mÖzİq DiNlEmEq...|| Lakap : (*_*) ZuZu (*_*) rep** : 1000 RuH HaLiM : Uyarı sayısı : sen nesin? : Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: Geri: __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ Cuma Eyl. 05, 2008 5:27 pm | |
| | |
|
| |
__eM[o]-AqıR-_-RoMaN__ LoLipop Üyé
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 30 Nerden : Saane xD İş/Hobiler : Rap..!! Vs Evanescence(rock] dinlemek... HasTaSıyım xD Lakap : x] -'я0ć'к`-mOotRock.# , Mhaynaq xD rep** : 1000 RuH HaLiM : Uyarı sayısı : sen nesin? : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ C.tesi Eyl. 06, 2008 1:24 pm | |
| Choq Gösel Olms Jnm Kanky'm £n C1lq1n KankyLer --->> CaqLar* Vs ZuZu^ | |
|
| |
| Konu: Geri: __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ Paz Eyl. 07, 2008 5:43 pm | |
| | |
|
| |
__eM[o]-AqıR-_-RoMaN__ LoLipop Üyé
Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 30 Nerden : Saane xD İş/Hobiler : Rap..!! Vs Evanescence(rock] dinlemek... HasTaSıyım xD Lakap : x] -'я0ć'к`-mOotRock.# , Mhaynaq xD rep** : 1000 RuH HaLiM : Uyarı sayısı : sen nesin? : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ Paz Eyl. 07, 2008 6:18 pm | |
| | |
|
| |
..eeyore xD Ҳҳ qOthiC StyLe / eN DadLu emO-jUq /ҳҲ
Mesaj Sayısı : 179 Yaş : 112 rep** : 100 RuH HaLiM : Uyarı sayısı : Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: Geri: __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ C.tesi Eyl. 13, 2008 7:04 pm | |
| siTeMiSDe banLanan oLurSa artıqq söLer bunnarı tabe oLurSa xD | |
|
| |
'0yhaa* xD ALışkın Üyé
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 28 Nerden : tarsus İş/Hobiler : roCk!! Lakap : oyasemin--royaL RuH HaLiM : Uyarı sayısı : sen nesin? : Kayıt tarihi : 17/09/08
| Konu: Geri: __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ Çarş. Eyl. 17, 2008 8:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ Cuma Eyl. 19, 2008 8:41 pm | |
| | |
|
| |
xXEsSoXx ALışkın Üyé
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 28 Nerden : ist. İş/Hobiler : Öğrenci:D Lakap : essoooo RuH HaLiM : Uyarı sayısı : sen nesin? : Kayıt tarihi : 17/09/08
| Konu: Geri: __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ C.tesi Eyl. 20, 2008 8:51 pm | |
| | |
|
| |
| __bAnLaNaNlArIn qEnElDe sOnsÖsLeRüüü__ | |
|